Femina har vært i London!

14.-16. Oktober feiret vi oss selv (50år) med faglig påfyll på frisør-messe i London! Nå etter en Weekend i London, sitter vi igjen med mye inntrykk og inspirasjon. Vi forteller gjerne hva vi har lært på din neste time...

Ny lærling

Velkommen til Emma! Hun startet læretiden sin nå i august hos Femina Hønefoss og er en rolig og blid jente. Emma har 50% på alle behandlinger. For bestilling av timer velg i lærling-menyen, eller ring salongen på 32 12 14 67.

Gratulerer!

Vi gratulerer Maren med MEGET godt bestått Svennebrev. Stolte er vi alle av deg, og ser frem til mange år sammen med deg, som fast ansatt frisør på Femina :)

Feminas eier og inspirator i Episode 146- Pivot Point lover ??

Hege er med i Episode 146- Pivot Point lover ??av Hårpodden :) hør hva hun har å si om faget, livet og fremtiden...

Velkommen Tønsberg!

1.Sept 2021 overtok Hege Killingstad Nexus Frisør salongen i Tønsberg fra Marit Ørpen. Hege er glad for å kunne ta over og drive videre en meget veldrevet salong med stort potensiale. Alle de ansatte er med videre og vi har ansatt to nye. Femina sitt familie- og opplæringskonsept sammenfaller godt med Nexus frisør sine gjester og ansatte. Dette skal vi utvikle videre sammen med de ansatte.

K 18

K18 er et hårpleiemerke med patentert hår teknologi som er kliniskbevist å reparere skadet hår permanent( opptil 91%) etter kun 4 minutter.
K18 kan brukes i salong, for og styrke håret før en farge/stripe/permanent , og gi håret mindre slitasje.
K18 mask brukes i håndkletørt hår etter bare bruk av sjampo.
kun 4 min virketid , style deretter håret som normalt.
For optimalt resultat anbefales det og kjøpe med K18 mask til hjemmebruk.
Parabenfri og silikonfri.