Femina har vært i London!

14.-16. Oktober feiret vi oss selv (50år) med faglig påfyll på frisør-messe i London! Nå etter en Weekend i London, sitter vi igjen med mye inntrykk og inspirasjon. Vi forteller gjerne hva vi har lært på din neste time...

Gratulerer!

Vi gratulerer Maren med MEGET godt bestått Svennebrev. Stolte er vi alle av deg, og ser frem til mange år sammen med deg, som fast ansatt frisør på Femina :)

Feminas eier og inspirator i Episode 146- Pivot Point lover ??

Hege er med i Episode 146- Pivot Point lover ??av Hårpodden :) hør hva hun har å si om faget, livet og fremtiden...

K 18

K18 er et hårpleiemerke med patentert hår teknologi som er kliniskbevist å reparere skadet hår permanent( opptil 91%) etter kun 4 minutter.
K18 kan brukes i salong, for og styrke håret før en farge/stripe/permanent , og gi håret mindre slitasje.
K18 mask brukes i håndkletørt hår etter bare bruk av sjampo.
kun 4 min virketid , style deretter håret som normalt.
For optimalt resultat anbefales det og kjøpe med K18 mask til hjemmebruk.
Parabenfri og silikonfri.

Gratulerer Pernille med bestått svennebrev!

Femina har utdannet en ny frisør. Pernille bestod Svenneprøven og har også bursdag i dag 11.3, vi dobbel gratulerer deg og gleder oss sammen med deg.

Framsnakk Hønefoss

Femina har siden oppstarten vært en solid, lokal utdanningsinstitusjon innen frisørfaget. For to år siden overtok Hege stafettpinnen etter sin far, og Femina-familien fortsetter å vokse... Gjennom kampanjen «Framsnakk Hønefoss» ønsker byutviklingsprosjektet Erigo i regi av Ringerike Næringsforening å løfte frem noen av de lokale næringsdrivende som på hver sin måte bidrar til å bygge en positiv identitet og kultur i Hønefoss by.

Veldig hyggelig å bli satt pris på.
Les artikkelen her: